Köttgryta... fredagens middag





400-600 gram fläskfilé
1 st Röd Paprika
Champinjoner
3 dl Matlagningsgrädde
2.5 dl mjölk
Paprikakrydda
1 tärning Köttbuljong
Salt
Peppar




Tärna och bryn Kötet
Ha i  paprikan och champinjonerna och stek tills de fått lite färg
Strö på salt och peppar (lagom är bäst)
Ha i grädden och mjölken.
Låt detta bli varmt
Ha i 1-1.5 st tärningar köttbuljong. (smaka av och se vad du tycker)
Blanda i paprika krydda. 2-3 krm brukar göra susen.

Lite ris teller potatis ill detta, En god grönsallad, Och bra sällskap


Lycka till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0